Nu startar jag om!

Efter att i fyra år, sedan januari 2015, bloggat på Andra sidan tröskeln blev namnet såpass etablerat för den permanenta ofrivilliga barnlösheten att det kändes naturligt att Andra sidan tröskeln även fick bli namnet på föreningen som startade i april 2018. Den första föreningen i Sverige för permanent ofrivillig barnlöshet. Föreningen hittar du på andrasidantroskeln.se

Meningen var att jag skulle fortsätta blogga där. Men… jag kände att där är det viktigast med fokus på föreningen och jag kände mig som en talesperson för föreningen. Det har därför inte blivit så många inlägg det senaste året. Jag behövde komma tillbaka till mig själv, mina känslor och upplevelser av livet. Därför flyttade jag hit med bloggen. Det här är jag, mina ord, mina känslor.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *