Är du kvar?

Hej och varmt välkommen till den omarbetade sidan där bloggen blev en hemsida för föreningen för permanent ofrivilligt barnlösa. Jag finns kvar här och kommer att fortsätta skriva om det som kommer till mig i mina olika faser i livet som ofrivilligt barnlös för alltid. Det skulle vara inspirerande om någon mer ville göra ett eget blogginlägg. Har du något på hjärtat skriv gärna ner det och skicka till min mail så kan jag lägga in det här eller så kan du önska ett ämne som jag kan försöka fördjupa mig i.

Andra sidan tröskeln och sluten grupp på Facebook
Jag har stundvis saknat att skriva här men det har också varit en bra tid för egen reflektion. Som tur är finns den fina facebookgruppen där jag har kunnat skriva av mig ? Är du inte med där än kan jag verkligen rekommendera den. Du behöver inte vara aktiv i den. Bara att vara med och läsa vad andra skriver kan vara skönt när sorgen gör sig påmind. Du är inte ensam. Sedan sist har föreningen även en offentlig facebooksida dit du kan skicka meddelande via messenger för att ansöka om medlemskap till den hemliga gruppen för kvinnor. Det finns även en sluten grupp för män. På den offentliga sidan lägger jag in länkar till olika reportage och information om vad som händer i ämnet. Än så länge är det mesta på engelska men jag hoppas att det kommer att skrivas mer om ämnet på svenska. Föreningen får jobba på det! Du kan även bli medlem i föreningen och stötta vårt arbete för att synliggöra ämnet i samhället och ge stöd till de drabbade. Hundra kronor kostar det. All information finner du på länken www.andrasidantroskeln.se ”Bli medlem”.

Vi hörs snart igen! Kram till er!
/Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *