Boken

Jag har länge haft en tanke på att vi inte har en bok att läsa om hur det är att drabbas av sorgen ofrivilligt barnlös för alltid. Tiden har gått och steg för steg har jag närmat mig ”boken”. Det har inte varit en medveten plan utan en process som har lett mig hit. Det fanns till slut ingen annan väg att fortsätta gå. Efter att ha samlat på mig texter i den här bloggen, följt alla diskussioner i facebookgruppen och utbildat mig till samtalscoach kände jag mig redo. Jag är nu i full gång med att fylla ”boken” med innehåll. Jag har fått hjälp av en författarcoach med det jag inte kan, som att göra en struktur av allt material. Jag har fått in bidrag med kvinnors erfarenheter på området och läst forskning om hur vi har det, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra.

Jag hoppas att jag får med det som du längtar efter att läsa om. Är det något som du tycker är speciellt viktigt att få läsa om får du gärna meddela mig. Det här är så spännande att få vara med om. Visst är vissa dagar tunga med sorg och jag funderar på om boken bara blir en deppig bok. Men så kommer det glada dagar då jag känner mig hoppfull inför framtiden. Tänk att få möjligheten att bidra med en ökad medvetenhet och kunna ge stöd till andra i samma situation. De dagarna känner jag tacksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *