Till dig mitt barn

Jag fick aldrig träffa dig men du påverkar mitt liv varje dag. Du finns med mig i allt jag gör och jag har mycket att tacka dig för. Jag förstår att det låter väldigt märkligt att känna tacksamhet till dig när jag lever med sorgen över att aldrig ha fått möta dig.

Men mitt liv blev så här utan dig. Så otroligt sorgligt att känna denna längtan till dig och aldrig kunna nå hela vägen fram. Det gör också att din påverkan på mitt liv är konstant. Allt jag gör, gör jag med din närvaro i minnet och i hjärtat. Så mycket kärlek som fanns och finns i vår relation. Mitt liv blev inte detsamma efter att hoppet att få möta dig försvann. Mitt liv förändrades för alltid. Du gav mig en sorg med tid för reflektion över vem jag var och vem jag vill vara. Om jag nu skulle leva ett liv utan dig, hur vill jag att det livet ska vara? Kan jag kompensera mitt liv med något annat?

Jag fick möjligheten att gå ner i arbetstid och studera till samtalscoach. Dels för att bearbeta mitt liv men också för att få en ny inriktning i livet med att få stötta andra som går igenom samma sorg. Det är en skön känsla som infinner sig i mötet med andra som har upplevt samma sak som ingen annan kan förstå.

Så du mitt barn hjälper mig att leva ett bra liv. Du finns med mig i min magkänsla i allt jag gör precis som det barn jag en gång var och som också hade en längtan efter kärlek och närhet. Nu kan jag ge henne all min kärlek som jag hade sparat till dig.

Så tack för allt du ger mig. Tack för att jag fick en ny inriktning i livet som coach med möjlighet att hjälpa andra. Tack för att du gav mig möjligheten att få vara mer med mig själv och lära känna mig själv på ett djupare plan. Tack för att jag fick komma närmare en kärlek till mig själv och på så vis se alla möjligheter jag har runt omkring mig. Tack för att jag nu planerar att skriva boken om dig och livet utan dig. Tack för att du vände all din kärlek tillbaka till mig.

Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *