Intervju i Sveriges Radio P4 Malmöhus

I helgen var jag på styrelsemöte/årsmöte med föreningen Barnlängtan där jag är med. Jag är med där för att föra våran talan och informera om hur de kan forma arbetet så att även vi kan inkluderas. I samband med det hade jag träff med några medlemmar ur facebookgruppen Ofrivilligt barnlös – andra sidan tröskeln – för kvinnor. Är du inte medlem där rekommenderar jag att skicka en förfrågan dit om medlemskap. Där finns många fina medmänniskor som gått igenom samma resa och som finner stöd, tröst och inspiration hos vrandra. Där kan du också hitta andra medmänniskor där du bor.


Jag blev också inbjuden till Sveriges Radio P4 i Malmöhus för att intervjuas tillsammans med Helena från facebookgruppen och boende i Malmö, om att leva ofrivilligt utan egna barn. Så glad att de ville ha med oss och hjälpa till att synliggöra ämnet. Lyssna på intervjun här: Sveriges Radio P4 Malmöhus

Avslutade sen helgen med att hälsa på mina syskonbarn och fick leka kurragömma. Tänk att det kan vara så kul. Lek och andra kreativa aktiviteter är frigörande och ökar välmåendet för mig. Hemma utan barn finns sång och dans till hands. Kanske att jag ska vara lite kreativ och satsa på att påskpyssla i år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *