För att jag kan!

Vilken underbar sommar jag har då jag har umgåtts med mina kära syskonbarn. Barn är så bra på att ta vara på stunderna och allt vi har omkring oss.

Varje gång Ida, 3 år klarar av något hon inte gjort tidigare blir hon glad och utbrister “Titta jag kunde”.  Jag är glad att jag får vara med vid sådana tillfällen då hon och hennes lillebror tar nya steg i livet.

Det är inte självklart att man som ofrivilligt barnlös kan ta till sig av andras barn utan att det känns smärtsamt.


Jag tycker att det går lättare med tiden och jag växer mer och mer in i rollen som ofrivilligt barnlös. Det gör att jag lättare kan ta vara på allt jag har omkring mig och faktiskt se de möjligheter jag har som barnlös.

Den senaste veckan har jag varit hemma med min man och fått massa fixat i vår lägenhet. Det har även blivit en del måltider på restaurang. Två gånger senaste veckan har vi vaknat på morgonen, dragit på oss kläderna och gått ut och ätit frukost. Det har känts så lyxigt och annorlunda vardagen. Jag tror att det är viktigt att vi ibland får ta nya steg i livet precis som små barn gör och glädjas åt det vi kan göra. För att vi kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *