Sorgen ger styrka

Sorgen kommer och går, det går i vågor. Den kan dyka upp för ett ögonblick och sedan försvinna lika snabbt. Men alltid med ett starkt avtryck för den framkallar alltid känslor, stora som små. Starka känslor ger kraft på olika sätt och jag känner hur mycket kraft som bubblar i mig. Så hur skulle jag inte kunna skriva den här bloggen och gör den här resan. Det här är min bearbetning och en plats för mig att ladda ur en del av kraften som sorgen har byggt upp i mig.

Jag har fått hjälp genom åren av en terapeut inom psykosyntesen och det har varit värdefullt för mig att ha någon som speglar mina känslor och lyssnar på det jag säger och ger mig ett annat perspektiv. En stark bild hon har gett mig är bilden av att jag lägger mitt ofödda barn i en liten kista. Så mycket sorg i den bilden men så viktig att ibland ta fram för att bit för bit kunna sörja det som aldrig blev.  All den kärlek, som finns i sorgen för mitt ofödda barn, hjälper mig att läka och gör mig stark. I krisen uppstår trots allt och lite motvilligt en tacksamhet till det barn jag aldrig fick lära känna.

Ta vara på allt du har i livet! Vad ger dig kraft?

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *