Vårkänslor

Det börjar närma sig vår trots att kylan ligger över oss, men det känns att den är här. Jag har cyklat och sparkat mig fram på min sparkcykel och då är det vår för mig.  Vad kommer den här våren och försommaren att föra med sig? Vad vill jag att den ska föra med sig?  Allt ligger hos mig att välja. Det är en av de tuffare tiderna på året med flera aktiviteter för barn och deras mammor. Mors dag och skolavslutning.  Det är en av anledningarna till att Ofrivilligt barnlösas dag lades på sista lördagen i maj så att vi också skulle ha en dag som kan synliggöra att vi finns. Hur skulle du vilja att den uppmärksammades? Jag tycker det känns bra att få samlas kring en aktivitet i Stockholm och umgås och vara i ett sammanhang tillsammans med andra som har gått igenom samma sak och där jag inte behöver förklara mig. Där vi kan få vara den vi är och tillsammans se framåt mot nya möjligheter. Det är en explosiv och utvecklande tid nu, inte bara i naturen.  Mina studier till samtalscoach går mot sitt slut och ser med spänning fram emot att få komma igång med samtal för alla som kanske behöver hitta en riktning och se på vilka möjligheter som finns i livet.  Jag ser fram emot min födelsedag, vår bröllopsdag, min systerdotters 5-årsdag med kalas i Skåne, fler springturer i naturen, balkonghäng med mina örter jag odlat i år och jag längtar till känslan av samhörighet på Ofrivilligt barnlösas dag. I juni drar jag igång mitt bokprojekt där alla som vill får vara med och bidra med att svara på några frågor som jag kommer att presentera här. Jag vill försöka få med olika perspektiv om hur det är att leva som ofrivilligt barnlös. Nu får värmen komma! Jag dricker lite mer te så länge :-) KRAM