Talking to Jody Day

http://www.uberconference.com/getmp3/AMIfv94T3Kxm5aZnwFrVlXO6AgSfSFMweJ5czRzICM9NXSl9TkrIRgdrsop7DCcx7MnFM7pPKYZM7PgGfmrKijmp4PGTzBvmGy2cLZ0rznaOZk_AwGKnYH-gA7Ga0_UjldBY_7qYpKZb9e7sjEfgHOORdYh67zWA8w.mp3 Jag fick möjligheten att i ett samtal med Jody fördjupa mig i hennes resa, som jag gärna delar med mig till er alla som behöver stöd och hopp om ett bra liv utan barn. Lyssna till den inspirerande Jody Day, grundaren av Gateway-Women  ett globalt nätverk för att ge stöd och gemenskap till ofrivilligt barnlösa. Även kallad "The inspirational voice of childless-by-circumstance women" Jody var den första kvinnan jag hittade när jag sökte på nätet, för ca 2 år sedan, efter någonting om hur man kan gå vidare när det inte blev något barn. Jag har sedan dess följt hennes arbete och funnit en förebild som jag inspireras av när jag jobbar vidare med att  skapa medvetenhet om ämnet i Sverige. Enjoy :-)