Ofrivilligt barnlösas dag 28/5!

Nu är inbjudan klar inför ofrivilligt barnlösas dag som infaller sista lördagen i maj och i år blir den 28/5. Det är första gången jag är med och anordnar ett event och det är så kul. Jag önskar att jag kunde göra så mycket mer för alla oss men glad att fått möjligheten att vara med och påverka dagens innehåll. Det ska bli så intressant att få lyssna till talarna som kommer och som i år kommer att fokusera mer på oss som blir för alltid barnlösa. Så kom gärna dit och visa att vi finns och känn på gemenskapen med andra i samma situation. Jag kommer att presentera talarna mer en i taget. Men här nedan i länken kan ni läsa om all information om dagen. Inbjudan Ofrivilligt barnlösas dag Jag har legat däckad i en vecka med förkylning, bihåleinflammation och feber. Det i kombination med det fina vädret var dålig tajming men jag fick äta desto mer glass. Nu är jag på banan igen :-) När man ligger och vilar hela dagarna hinner jag tänka en massa. Det resulterade i att jag kom på att jag vill göra i ordning goodiebags till alla som kommer den 28/5 med uppmuntrande innehåll. En sponsor som är klar är smyckesmärket Bud to rose Så kul att de vill vara med. Nu ska jag maila några av mina hudvårdsleverantörer för att se om de kan bidra med något. Hoppas! Njut av det härliga vädret så mycket du kan! Kram