Ofrivilligt barnlösas dag 27/5

Glad vår! Äntligen maj, som jag har längtat. Nu väntar födelsedag, bröllopsdag och ofrivilligt barnlösas dag där jag hoppas få träffa fler av er. Läs gärna mer om Inbjudan och program till dagen här. Cristina kommer tillbaka och föreläser i år om hur vi personifieras i filmer och har kommit fram till ett skrämmande resultat. Cristina är professor i kommunikation och ofrivilligt barnlös. Hon håller även på med en studie om ofrivillig barnlöshet och kommunikation. Hon söker fler att intervjua om du känner att du skulle vilja berätta om dina erfarenheter i din barnlöshet. Kom och träffa henne den 27/5 eller kontakta henne direkt: cristina.archetti@media.uio.no I år tar jag steget ut och pratar själv om svårigheter, möjligheter och framtid som ofrivilligt barnlös. Jag dyker ner i sorgen och hur den kan hjälpa mig att läka. Förmiddagen är riktad direkt till oss som har lämnat alla försök. Eftermiddagen går över till mer information till dem som fortfarande håller på att försöka. Du väljer hur länge du vill vara med. Förra året blev jag alldeles varm av känslan i rummet som växte och spreds under dagen. Ikväll tittar jag på Världens barn galan och tänker på alla barn i världen som behöver hjälp och på vad jag kan göra för några av dem. Ha en fin 1:a maj!