Kärleksfull

Så var det alla hjärtans dag. En dag att ge av kärlek till de man tycker om. Jag tycker i och för sig att de dagarna kan man ha ofta. Men det gör att jag iallafall tänker till lite extra på de människor som gör mig glad. Men vi bär också på kärlek som kom av sig. Kärlek som vi var fyllda av att ge till en ny människa men som aldrig kom. Var kan vi ta vägen med den känslan? Hur ska vi kunna få ur oss den kärleken på någonting annat? Är det möjligt? Vi kan börja med att ge oss själva kärlek för allt vi har varit med om. För allt vi önskade men som aldrig kom. Du är värd att få kärlek och du bär själv på massor. Ta till dig så mycket du kan. När du sedan har fyllt på alla dina delar både på insidan och utsidan kanske du kan dela med dig av känslan till fler. Kanske kan du glänta lite på locket och finna glädje. Alla behöver kärlek, vem får ta del av din? Jag ger min kärlek till mig själv för allt som jag kämpat på med så gott jag har kunnat, till min man för allt...., till mina två syskonbarn som jag är otroligt glad över att de finns, till ett fadderbarn genom sos barnbyar som jag snart kommer att få veta mer om och massa kärlek till alla ni som är här och läser och som varit med om en stor utmaning i livet. K Ä R L E K S F U L L