Jodys Boklansering

Måndagen den 22:a februari hade Jody boklansering i London av sin nya upplaga av "Living the life unexpected". En bok som jag har haft äran att delta i som den svenska intervjupersonen. Jag är glad att jag hade möjlighet att åka dit och fick träffa många härliga kvinnor i vår situation. [caption id="attachment_234" align="alignnone" width="300"] Jag inledde mitt Londonbesök som sig bör med en aftenoon tea på St Pancras Renaissance Hotel. Vilken lyx![/caption] Jag hade en härlig afternoon tea tillsammans med en av tjejerna, Jenny, som jag mötte när jag sist var i London på Jody's workshop "Reignate weekend". Det är lätt att prata på med någon som har gått igenom samma sorg och det blev ett fint samtal om livet. BBC skulle filma eventet under kvällen och både Jenny och jag hade blivit tillfrågade om vi kunde tänka oss att svara på lite korta frågor inför kameran. Vi kände oss lätt nervösa inför det, men vi brinner båda för frågan och tyckte samtidigt att det skulle bli spännande. BBC var där för att de håller på att spela in en dokumentär som heter "The truth about fertility". [caption id="attachment_240" align="alignnone" width="300"] Inspelning pågår :-) Dokumentärens programledare Alex Jones, leder annars ett populärt program i England som heter "The One Show".[/caption] Det blev ingen intervju för någon av oss som blivit tillfrågade, förutom med Jody.  Jag hoppas vi får se den färdiga dokumentären i Sverige. [caption id="attachment_237" align="alignnone" width="169"] Jody håller tal och läser ur hennes nya bok.[/caption] [caption id="attachment_239" align="alignnone" width="300"] Jag och Kelly Da Silva, grundaren av The Dovecote Community. En brittisk stödgrupp för ofrivilligt barnlösa.[/caption] [caption id="attachment_236" align="alignnone" width="169"] Jag mötte en fantastisk inspirerande kvinna, Jessica Hepburn. Författare till "The pursuit of motherhood" och som bloggar, skriver, talar om fertilitet och infertilitet.[/caption] [caption id="attachment_235" align="alignnone" width="169"] Två av de härliga kvinnorna jag träffade på Jody's workshop i höstas, Jenny och Sally.[/caption] Jag pratade även med bokförläggaren och framförde min önskan om att boken ska översättas till svenska. De skulle ha ett möte i april och planera vilka språk den ska översättas till. Boken är fantastisk för oss som behöver den och att få läsa den på svenska skulle förstärka läsningen. Den finns idag att beställa på adlibris.com om man vill läsa den på engelska. Det blev ett härligt dygn i London med fina människor och vår i luften. Jag hoppas verkligen vi kan skapa en liknande gemenskap i Sverige och jag kommer nu att börja jobba på kursunderlag för att genomföra workshops i ämnet i Sverige. Jag hoppas vi ses!